Persondatapolitik


1.                Indledning

1.1.            Denne persondatapolitik (”Politik”) er gældende for samtlige personoplysninger, som du giver til, os og/eller som vi indsamler om dig som led i din anvendelse af Xsided Appen eller i øvrigt har nogen interaktion med os.

 

1.2.            I Politikken kan du læse mere om; hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, hvor længe vi opbevarer og beskytter oplysninger om dig.

 

1.3.            Vi anbefaler, at du læser denne Politik grundigt igennem og henvender dig til Xsided, såfremt der er noget i Politikken, som du ikke forstår.

 

1.4.            Du kan til enhver tid finde den gældende version af Politikken på Xsideds hjemmeside og i Xsided Appen. Du vil blive gjort opmærksom på vigtige ændringer af denne Politik.

 

1.5.            Vi er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, og for at gennemføre, hvad man passende kan forvente af tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre og beskytte dine personoplysninger. 

 

2.                Ejeroplysninger

2.1.             Xsided Aps (CVR: 37497541)
                  Ideas lab, Filmbyen 19, 2.sal
                  8000 Aarhus C
                  Danmark

                  Contact@xsided.com  

 

3.                Beskyttelse af personoplysninger

3.1.            Det er vores mål at opretholde et højt niveau af databeskyttelse.

Xsided bestræber sig på bedst muligt at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger

Vi gemmer dine personoplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende.

 

4.                Hvorfor har vi lov til at behandle oplysninger om dig (Behandlingsgrundlag)?

4.1.            Før at vi kan tilbyde dig medrivende og underholdende spil, har vi behov for at behandle personoplysninger om dig. Det vil både være de personoplysninger, som du giver os, og de oplysninger, som vi selv indsamler om dig, fx når du navigere rundt i Appen eller ser hvilke spil og events, som du deltager i.

4.2.            Når du anvender vores App indgår du en aftale med os. (Denne aftale er vores Vilkår og betingelser). Der udspecificeres blandt andet dine rettigheder til at deltage i spil, og hvordan spil afgøres, men også dine pligter forbundet hermed. Med henblik på at kunne opfylde denne aftale med dig, er det nødvendigt for os at behandle dine personoplysninger.

4.3.            Vi udbyder en service, hvor du har mulighed for at vinde fede præmier. For at sikre os at præmierne bliver udbetalt til den rigtige person, er vi nødsaget til at behandle personoplysninger om dig. Samtidig er det med til at sikre, at der ikke foregår snyd i vores App, og at vi ikke tilbyder services til personer, som ikke er gamle nok. 

4.4.            Yderligere beder vi om dit Samtykke til at behandle dine personoplysninger. Det gør vi for at vise, at vi sætter stor pris på din tillid og vise, det er vores første prioritet at sørge for, at de personoplysninger vi har om dig, er sikre og fortrolige.

4.5.            Det juridiske grundlag for behandlingen af dine personoplysninger er Artikel 6, stk. 1, litra a i Persondataforordningen, som omhandler Behandlingen af oplysninger på baggrund af Samtykke, og Artikel 6, stk. 1, litra b i Persondataforordningen, som omhandler Behandlingen af personoplysninger, som er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.

4.6.            Du har til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke tilbage og få slettet dine data. Du skal dog være opmærksom på at ved tilbagekaldelse af dit samtykke, kan vi ikke længere tilbyde dig funktioner i Appen, og du risikerer at miste spilhistorik og uindløste præmier.

 

5.                Hvordan anvender vi dine personoplysninger? (Formål)

Dine oplysninger gør det muligt for os at give dig adgang til vores App og levere underholdende konkurrencer og spil. Vi vil ligeledes anvende og analysere de personoplysninger, vi indsamler således, at vi kan administrere, understøtte, forbedre og udvikle vores virksomhed, ligesom personoplysningerne kan anvendes til andre formål, herunder statistiske eller analytiske formål eller for at undgå misbrug. 

Vores formål kan deles op i fire kategorier som beskrives nedenunder. 

5.1.            Generel drift af Appen.

5.1.1.        Herunder levering af underholdende konkurrencer og spil, opretholde spilhistorik, opbevaring af præmier, sikre aldersgrænser, sikkerhed i Appen og statistik.

5.1.2.        Det er nødvendigt at indsamle og behandle personoplysninger om vores brugere. Fx skal vi tjekke din alder, så vi kan sikre os, at du er gammel nok til at kunne deltage.

5.1.3.        Vi tilbyder en App, hvor brugerne har mulighed for at vinde store præmier, og vi er nødt til at sikre; at disse gemmes sikkert og sørge for, at der ikke sker snyd.

5.1.4.        Konceptet med Appen er blandt andet at konkurrere med sine venner. Derfor har man også mulighed for at søge blandt alle Xsideds brugere efter sine venner. Det er nødvendigt når brugerne har mulighed for at oprette sig med brugernavn og adgangskode, idet vi ikke har nogle informationer om brugerens venneliste fra fx Facebook.

5.2.            Analytiske formål

5.2.1.        Det er en del af vores ambition at forbedre vores tjenester og brugeroplevelsen. Det medfører, at vi anvender dine personoplysninger til testformål, problemløsning og forbedre funktionaliteten i Appen. Fx ved at undersøge hvordan du klikker rundt i Appen.

5.2.2.        Dette indebærer også opfølgende statistik efter et event er afsluttet. Fx hvor mange svarede rigtig inden for visse aldersgrupper.

5.2.3.        Disse analyser kan blive videregivet anonymiseret til arrangøren af det event som du har deltaget i, og evt. deres samarbejdspartnere. Vi sikre os naturligvis, at modtagerne ikke har mulighed for at genkende personerne bag statistikken.

5.2.4.        Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du anvender vores produkter. Det medfører, at vi behandler dine personoplysninger, så vi kan tilpasse spil og Appen til dine behov. Herunder sikre at Appen er nem og behagelig at anvende.

5.3.            Markedsføring

5.3.1.        Hvis du deltager i et spil, har vi mulighed for at videresende dit navn og emailadresse til den Arrangør som afholder det event, som du deltager i. Det gør vi, da vi mener, at du har et tilhørsforhold til klubben, og at det ikke vil være generende for dig. Du vil altid have mulighed for at afmelde dig igen.

5.3.2.        Xsided har mulighed for at sende dig beskeder med, nye sjove tilbud, fx hvis vi tester et nyt spil eller udbyder et spil for alle.

5.4.            Push beskeder

5.4.1.        Du vil blive bedt om et separat Samtykke til, om vi må sende dig spil relateret push beskeder. Dette samtykke omfatter tre forskellige typer push beskeder, som du enkeltvis kan slå til og fra i indstillinger. 

a)    Vi ønsker at sende dig en push besked for at sikre, at du ikke misser et spil, når du fx står i kø og keder dig. Du vil modtage push beskeden, når nedtællingen til et nyt spil går i gang.

b)    Vi ønsker at sende dig en push besked for at sikre, at du ikke glemmer dine præmier. Du kan fx modtage en push besked dagen efter, du har vundet en præmie, så du husker at indløse den.

c)    Vi ønsker at sende dig en push besked for at tilbyde dig gratis spil. Du kan fx modtage en push besked når Xsided ønsker at teste et nyt spil.

5.5.            Portrætbillede til offentliggørelse

Hvis du vinder et spil eller en konkurrence kan Arrangøren bede om dit samtykke til offentliggørelse af dit portrætbillede. Det fremgår af dette samtykke, at Xsided modtager dit billede og kan anvende den til samme formål. Vi ønsker at anvende dit portrætbillede til promovering på vores sociale medier, hjemmeside og andet eksternt målrettet informativt materiale fx salgsmateriale målrettet arrangører.

5.6.            Hvis du ikke længere ønsker, at vi bruger dit portrætbillede, så bedes du kontakte os. 

 

6.                Indsamling

6.1.            Vi modtager og opbevarer alle oplysninger, som du giver os, enten når du bruger vores produkter eller i øvrigt har nogen interaktion med os, fx kommunikation gennem email eller sociale medier.

6.2.            De oplysninger, som vi behandler, kan deles op i to grupper

6.2.1.        Personoplysninger, som du giver os, herunder oplysninger fra fx Facebook

6.2.2.        Personoplysninger, som vi indsamler

6.3.            Vi er klar over, at det kræver stor tillid fra din side at give os adgang til dine personoplysninger. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du anvender vores produkter, og derfor prøver vi også at kommunikere alle vores hensigter med behandlingen, så du klart og tydeligt ved, hvad du går ind til. Vi indsamler kun de oplysninger, som du giver Samtykke til, og du vil altid kunne skrive til os for at høre, hvilke personoplysninger, som vi behandler om dig.

6.4.            Personoplysninger som du giver os

a)    Identifikationsoplysninger, herunder den offentlige Facebookprofil

a.    Facebook id

b.    Facebook cover

c.     Facebook navn

d.    Facebook link

e.    Køn

f.     Profilbillede

b)    Facebookvenneliste

c)    Emailadresse

d)    Fødselsdag

e)    De, som vælger at oprette en brugerprofil uden Facebook vil blive bedt om selv at indtaste lignende oplysninger.

6.5.            Personoplysninger som vi indsamler

a)    Vi indsamler oplysninger om dine aktiviteter og adfærd, når du bruger vores tjenester.

a.    Hvordan du navigere rundt i Xsided Appen

b.    Hvilke spil du deltager i

c.     Hvilke events du deltager i

d.    Om du har indløst din præmie

6.5.1.        Disse oplysninger vil blive brugt til analytiske formål, så vi kan forbedre funktionerne i Appen eller fx ændre i et spil, hvis det ikke er intuitiv nok.

6.5.2.        Vi kan også bruge oplysningerne til at målrette vores tilbud til dig fx ved at tilbyde dig præmier målrettet din interesse for fodbold, hvis vi kan se, at du har deltaget i mange events, hvor arrangøren er en fodboldklub.

 

7.                Varighed af opbevaring

7.1.            Når du bruger Xsided Appen, får du en brugerprofil, hvor du kan opbevare dine præmier og se spilhistorik. Det er derfor nødvendigt for os at opbevare dine personoplysningerne, indtil du ikke ønsker det.

7.2.            Det betyder, at så længe du ikke har givet tilsagn om sletning af din brugerprofil, vil den være tilgængelig, og vi vil fortsætte med at behandle dine personoplysninger.

7.3.            Du har altid mulighed for at få slettet dine personoplysninger. Det fungerer på den måde, at du inde i Appen beder om at blive slettet, hvorefter du bliver logget ud af din profil, og efter 14 dages inaktivitet sletter vi dine personoplysninger. 

7.4.            Vi sletter først dine oplysninger efter 14 dage, da vi mener, du skal have mulighed for at fortryde og sikre, at du ikke ved en fejl sletter dine oplysninger, mens du stadig har præmier.

 

8.                Modtagere af personoplysninger

8.1.            De oplysninger, som vi behandler om dig, vil blive overført og lagret på vores servere, som er lokaliseret i EØS. Vi videregiver aldrig dine oplysninger uden din viden, eller uden du har givet samtykke hertil.

8.2.            Her beskriver vi, hvem vi videregiver dine personoplysninger til. Vi videregiver aldrig dine personoplysninger uden din viden, eller uden du har givet samtykke hertil.

8.3.            For at kunne drive vores virksomhed og sikre, at Appen er funktionsdygtig, anvender vi databehandlere til fx at opbevare dine personoplysninger. 

8.4.            Vi samarbejder med virksomheder og klubber – de, som afholder det event, som du har deltager i. Det er nødvendigt, at de modtager personoplysninger på vinderne af de konkurrencer, som vi afholder i samarbejde med dem. Samtidig er vores koncept baseret på storskærm, og dit navn og billede kan blive vist herpå.

8.5.            Hvis vi vurderer, det er relevant og uden stor gene for dig, så har vi igennem samtykket mulighed for at videregive dit navn og emailadresse til den virksomhed eller klub, som afholder eventet, du deltager i. Det er vigtigt for os at slå fast, at en sponsor aldrig vil få adgang til dine oplysninger gennem os. 

 

9.                Børn

9.1.            Vores produkter er henvendt til voksne. Vi indsamler ikke personoplysninger på børn under 16 år

9.2.            Vi bestræber os på at sikre, at disse informationer er korrekte. Hvis du som forældre eller værge mener, at dit barn har givet personoplysninger til os, bedes du kontakte os via emailadresse og gøre os opmærksom på dette.

 

10.              Dine rettigheder

10.1.          Når du anvender vores produkter og tjenester har du en række rettigheder. Disse er alle beskrevet nedenunder.

10.2.          Din indsigtsret

Du har ret til at modtage en bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig behandles af Xsided. Du har yderligere adgang til følgende informationer:

10.2.1.     Formålene med behandlingen

10.2.2.     De berørte kategorier af personoplysninger

10.2.3.     Modtagere eller kategorier af modtagere

10.2.4.     Påtænkt tidsrum som personoplysningerne vil blive opbevaret.

10.2.5.     Din ret til berigtigelse eller sletning

10.2.6.     Din ret til at gøre indsigelse mod behandling

10.2.7.     Din ret til at klage til en tilsynsmyndighed

10.3.          Retten til at ændre i forkerte oplysninger

10.3.1.     Vi forpligter os til at tage passende skridt for at sikre, personoplysninger om dig altid er ajourførte i forhold til de formål, hvortil de behandles.

10.3.2.     Vi indhenter primært vores oplysninger fra Facebook, så rigtigheden af oplysningerne afhænger primært af dine egne indtastninger. Samtidig har du selv mulighed for at ændre i dine oplysninger inde på din brugerprofil.

10.3.3.     Du har til enhver tid ret til at få urigtige oplysninger rettet, og hvis du bliver bekendt med nogle bedes du kontakte os.

10.4.          Retten til sletning

10.4.1.     Du har ret til at få slettet de personoplysninger, som vi har indsamlet og behandlet om dig. Det fungerer på den måde, at du beder om at blive slettet inde i Appen, hvorfor du bliver logget ud. Efter 14 dages inaktivitet sletter vi dine oplysninger.

10.5.          Retten til begrænset behandling

10.5.1.     Du har ret til at få dine personoplysninger begrænset behandlet.

10.6.          Underretningspligt

10.6.1.     Du har ret til, at Xsided med passende indsats underretter enhver modtager, som dine personoplysninger er videregivet til, om enhver berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandling.

10.6.2.     Du har ret til at modtage informationer om hvem vi har videregivet dine personoplysninger til

10.7.          Retten til dataportabilitet

10.7.1.     Du har ret til at modtage de personoplysninger, som vi har indsamlet og behandlet om dig.

10.7.2.     Herunder flytte, kopiere eller overføre disse til en anden tjenesteudbyder eller dataansvarlig.

10.7.3.     Xsided er ikke ansvarlig for, hvordan du eller den modtagende dataansvarlige behandler dine personoplysninger.

10.8.          Retten til at få oplyst om der videregives til lande uden for EU/EØS

10.9.          Retten til at gøre indsigelse i behandlingen

10.9.1.     Du har ret til at gøre indsigelse i vores behandling af personoplysninger om dig. Herunder behandling som vi anvender til direkte markedsføring.

10.10.       Retten til at indgive klage til en tilsynsmyndighed

10.10.1.   Du har mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet, i forbindelse med vores indsamling af personoplysninger.

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

e-mailadresse: dt@datatilsynet.dk 

 

11.              Ændringer og opdateringer

11.1.          Vi forbeholder os ret til løbende at ændre nærværende Politik. Du notificeres om ændringer der har betydning for dig igennem appen.

 

Denne politik er senest opdateret 25.05.2018