Medrivende fanoplevelser & effektiv sponsoraktivering

Involverende og sjov underholdning for tilskuerne og attraktiv eksponering af dine sponsorer til kampe og events. Med Xsided bringer du, som arrangør eller klub, dine sponsorer og fans i spil både før, under og efter dine kampe og events.

 
Koncept_baggrund.jpg

Xsided på 2 minutter

 
 
DIF_logo_vertical.png

Stærkt samarbejde

Xsided samarbejder med Idrættens Innovationslab om at videreudvikle og teste Xsideds underholdningsplatform. Samarbejdet sikrer en endnu bedre tilskueroplevelser til sports- og kulturbegivenheder.

Læs mere om samarbejdet på dif.dk

 

Alle vinder

Xsided tilbyder arrangører og klubber involverende og medrivende underholdning for tilskuerne til sportsbegivenheder, koncerter og events gennem forskellige spil og konkurrencer på mobilen og storskærmen. Det er gratis for publikum at spille med, og man dyster med og mod alle de andre tilskuere. 

Sponsoraktivering
Vi tilbyder en unik og attraktiv eksponering og aktivering af jeres sponsorer. Vi kan effektivt kommunikere sponsorernes budskaber, og vi kan dokumentere effekten af aktiveringen. Som sponsor i Xsided spil eller konkurrencer er man med hele vejen: Både før, under og efter eventen. 

Alle tilskuere kan spille med på samme tid. Sponsorerne skaber mere værdi ved at bidrage til underholdningen. Det er nemt for arrangøren. Og det kræver minimal tid og indsats.

 
 
Win_win_win_model kopi.png
 

Udvalgt til Scale-Up Denmark - Next Step Challenge
Xsided er blandt de 80 udvalgte finalister, af 1400 kandidater, til at komme gennem Next Step Challenge 2018 accelerator program. Scale-Up Danmark er et ambitiøs forløb for entreprenører og mindre virksomheder. Vi ser frem til forløbet og udfordringen med stor forventning. https://nextstepchallenge.com/

 
next_step_challenge.png

 

Nemt at komme i gang

Det er nemt at komme i gang med Xsided. Faktisk er det så nemt, at du kan prøve det allerede til din næste event, hvis du ønsker det! Det kræver blot en bærbar computer, som tilsluttes storskærmen, og en stabil internetforbindelse til selve afviklingen. Et spil tager typisk 5-8 minutter fra nedtællingen starter, til vinderen er kåret på storskærmen. Alt du skal gøre er at sætte spillet i gang med ét tryk på en tast.
 

 
Koncept_1.jpg
 

Alle kan være med!

Med Xsided er det ikke kun nogle få heldige tilskuere, som får mulighed for at være med og vinde præmier. Her kan alle være med, og ingen behøver at frygte at skulle performe på gulvet foran alle andre. 

Spillene og konkurrencerne fungerer perfekt som underholdning til tilskuerne både inden og i pauserne til jeres kampe og events. Xsided bidrager til at give alle fans en underholdende totaloplevelse. 

 
Start_pic_1.jpg
 

 

Sådan fungerer Xsided

Læs mere om, hvordan Xsided løsningen fungerer i praksis, og hvordan I kan få Xsided i spil til jeres næste kamp eller event.

 

Om Xsided

Xsided lever og ånder for at skabe underholdende oplevelser for tilskuerne til kampe og events. Vores mission er ganske enkelt at give tilskuere, arrangører og sponsorer endnu mere værdi for deres tid og penge. Vi ses til kamp!